Kunst & Stal markt

Bezoek de markt vol originele spullen en lekkers!!

 

Verspreid over het park staan uiteenlopende marktkramen. Op de markt worden allerlei producten verkocht die te maken hebben met Kunst of Stal. Dit kunnen wat kunst betreft bijvoorbeeld zelfgemaakte schilderijen, beelden of sieraden zijn. Daarnaast vind je allerlei natuurlijke producten uit de "stal" denk aan echte boerenkaas, honing, groenten, planten, wol jam, etc. Daarnaast zijn er lekkere happen verkrijgbaar. Origineel en lekker shoppen dus. 

 

Bijzonder is ook dat er niet alleen bedrijven zijn met kramen zijn, maar ook een aantal particulieren met tafels. De creatafels hadden we enkele jaren geleden voor het eerst. We hebben dit voortgezet, want iedereen was verrast over de creativiteit en bijzondere producten. Leuk is ook dat je op deze manier ontdekt of creatief jouw buurvrouw of buurjongen is. Voor bewoners uit de Merenwijk dus extra leuk. Ontdek het zelf en kom gezellig langs!

  marktkraam jam 2014 markt

 

Alvast een voorproefje? Hieronder wat links websites van een paar deelnemende kramen in 2017. Dit zijn ze natuurlijk niet allemaal!

Beebox

Chateaux deux Filles

Textielfeest

Quasis Boeken

Poppenatelier

The Earth Collection

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

MARKTKRAAMHOUDERS INFORMATIE

 

Wilt u deelnemen aan de markt op zondag 10 september 2017?

Hieronder leest u de mogelijkheden.

- Uw aanmelding is bindend en verplicht tot betaling.

- Omschrijf duidelijk de producten die u gaat verkopen. 

- Indien u vragen heeft, mail dan vooraf naar kunstindestalfestival@gmail.com, vragen op het inschrijfformulier worden niet beantwoord. 

 

a) Marktkraam huren:

Als u een marktkraam wilt huren, bent u van harte welkom. Voorwaarde is dat u producten verkoopt die te maken hebben met kunst, natuurlijke producten of eigen creaties zijn. Voor €39,00 kunt u erbij zijn. De kraam is 4 meter breed en 1.20 meter diep. Als u zich wilt aanmelden, vult u dan via de link het formulier in en vermeld: bedrijfsnaam, uw naam, en omschrijving van uw producten.

aanmelden1-1.jpg 

b) Creatafel huren: 

Wij vinden het erg leuk om creatievelingen ook een plek te bieden. Hierdoor  kunt u eindelijk eens buren, vrienden en kennissen uw creaties laten zien (zie foto's rechts). Voor slechts €10,00 kunt u een tafel of plekje reserveren. Voorwaarden zijn: dat u spullen laat zien/verkoopt die te maken hebben met kunst of natuur ofwel eigen creaties zijn, u bent een particulier en komt uit Leiden. Verkoop van eten en drinken is niet toegestaan. De tafel die wij voor u regelen is (220 cm x 80 cm x 75 cm LxBxH). Stoelen mag u eventueel zelf meebrengen. Als u zich wilt aanmelden, vult u dan via de link onderstaand formulier in en vermeld: uw naam en omschrijf uw producten. Let op: Het aantal creatafels is beperkt.

aanmelden1-2.jpg

 

c) Marktkraam huren of plek met wagen voor verkoop van eten en drinken: 

Verkoopt u wat lekkers, dan horen we het graag. Mail eerst even naar kunstindestalfestival@gmail.com en geef aan wat u wilt verkopen en stuur een foto mee. 

 2014-09-14115752.jpg  

 

Toegang & Vervoer markt deelnemer: 

* U bent welkom vanaf 9.00 uur. Het festivaladres voor de TomTom is Parkzicht 100 te Leiden. Parkeren van een auto kan nabij het park en is gratis. Uiterlijk 10.30 uur dient het festival fiets- en autovrij te zijn.

* Indien u een creatafel huurt, is het niet toegestaan een auto mee het terrein op te nemen. Wel mag je gebruik maken van een (bak)fiets of bolderkar, maar ook die moet direct na het uitladen van het terrein.

* Indien u een marktkraam huurt kunt u met de auto het terrein op. Echter die dient direct na het uitladen teruggebracht te worden.

Zie verder de Algemene Voorwaarden onderaan op deze pagina.

 

P.S.: Kun je dit jaar niet?

Het festival vindt altijd plaats op de tweede zondag in september. 

 

 

2013 Kunst in de Stal Festival - Algemene Voorwaarden.pdf
PDF – 261,2 KB 2339 downloads